Home » Max Verstappen voorspellen als wereldkampioen loont: Kansspelaanbieder betaald winst uit
Opmerkelijk

Max Verstappen voorspellen als wereldkampioen loont: Kansspelaanbieder betaald winst uit

Na het wereldkampioenschap van Max Verstappen in 2021, is de Nederlandse coureur zónder twijfel publieksfavoriet. Niet alleen landgenoten zijn onder de indruk van zijn racekunsten. Ook de buitenlandse pers raakt niet uitgepraat over de Nederlander. En geef ze eens ongelijk.

Tijdens de Grand Prix in België bewees Verstappen wederom onverslaanbaar te zijn. De Nederlander startte aanvankelijk vanaf de laatste plaats, maar herstelde zich binnen slechts enkele rondes en ging er opnieuw vandoor met de winst.

Nu Verstappen aanzienlijk veel punten voor staat op zijn collega-coureurs, lijkt het wereldkampioenschap niet ver weg te zijn. Kanspelspelers die ingezet hebben op Max Verstappen als wereldkampioen 2022, hebben de winst al binnen.

Het kan niet misgaan

In het klassement staat Max Verstappen op de eerste plek. Ten opzichte van de tweede plek binnen het klassement, staat Verstappen bijna 100 punten voor. Dat betekent simpelweg dat het wereldkampioenschap aanzienlijk dichtbij is.

Voorafgaand aan het nieuwe seizoen van Formule 1, kregen kansspelspelers de mogelijkheid in te zetten op de kampioen van 2022. Veel spelers leken voor Verstappen te kiezen.

En dat lijkt zich nu al uit te betalen. Een bekend online casino heeft besloten de winst over te maken naar kansspelspelers die ingezet hebben op Verstappen. Gezien de races die nog op het programma staan, is dat relatief vroeg en uitzonderlijk.

Weddenschap gesloten

Voor andere kansspelspelers– die niet hebben ingezet op Verstappen als wereldkampioen – is het niet meer mogelijk om in te zetten of te wisselen van andere coureur.

dere aanbieders die nog enkele weddenschappen open hebben staan. Met de Grand Prix van Zandvoort op het programma, zijn veel Formule 1-fans afgereisd naar Noord-Holland om een glimp op te vangen van Verstappen en de andere coureurs. Gaat Max zijn winst van 2021 evenaren op zondag 4 september?