Home » Bookmakers baseren kansspelen op de Grand Prix van Zandvoort en Max Verstappen
Opmerkelijk

Bookmakers baseren kansspelen op de Grand Prix van Zandvoort en Max Verstappen

De meeste Formule 1-fans zijn al weken aan het aftellen. Want het is bijna zover: Max Verstappen keert terug naar Nederland, waar hij de Grand Prix van Zandvoort gaat rijden. Vorig jaar bleek achteraf een daverend succes en eveneens geschiedenis schrijvend.

Verstappen werd – na meer dan 30 jaar – de eerste Nederlander die de Grand Prix in eigen land wist te winnen. En de rest is slechts geschiedenis. Want dit leek hét startpunt te zijn voor het kampioenschap, dat Max in december 2021 op zijn naam mocht schrijven. Sindsdien heeft de Nederlander wedstrijdnummer 33 ingeruild voor nummer 1.

Met de Grand Prix van Zandvoort in aantocht, worden de nodige voorbereidingen volop getroffen. Ook op het gebied van kansspelen. De verwachtingen zijn dat deze volledig in het teken van Formule 1 gaan staan.

Meer fans

De afgelopen jaren is de Formule 1 bekender en populairder geworden. Zo ook in Nederland, en dat is vooral te danken aan de deelname van Max Verstappen – die de zoon van de bekende coureur Jos Verstappen is. Na zijn eerste winst op de Grand Prix van Spanje in 2016, kreeg de Nederlander er steeds meer fans bij.

Sindsdien heeft Verstappen veel aanhangers. Zowel Nederlanders als buitenlanders. Op zondag 4 september om 15.00 uur, is het eindelijk zo ver en strijdt Verstappen opnieuw om de winst op de Grand Prix van Zandvoort.

Kansspelen

De bekendheid rondom Formule 1 is niemand ontgaan. Ook de Nederlandse kansspelaanbieders hebben dit opgemerkt. Gezien de komende race in Zandvoort, lijken zij hier slim op in te gaan spelen.

Enkele Online Casino’s hebben een dergelijk aanbod beschikbaar gesteld voor speciale kansspelen en zijn begonnen met promoten. Deze kansspelen komen in de vorm van weddenschappen en voorspellingen maken.

De aanbieders beschikken over geldige vergunningen van de Ksa, en hebben zodoende toestemming voor promoten en reclame maken.