Home » Nederlander Noah Boeken door naar de vierde ronde Pokertoernooi
Opmerkelijk

Nederlander Noah Boeken door naar de vierde ronde Pokertoernooi

Donderdagavond wist Noah Boeken, als enige overgebleven Nederlander, zich te verzekeren van een plek in de volgende ronde van het 2023 Pokerstars Caribbean Adventure (PCA). De Nederlander behoort tot de laatste 54 spelers van het Main Event en maakt kans op de hoofdprijs van 1,5 miljoen dollar.

151 spelers speelden op donderdagavond het spel. Als enige Nederlander deed Noah Boeken mee met het toernooi dat zich afspeelt in het Baha Mar Resort op de Bahama’s. Ook de Belg Michael Gathy was aanwezig. Eerder in het toernooi waren er meerdere Nederlandse spelers aanwezig. Aan het einde van de tweede dag verlieten de laatste Nederlands het toernooi, behalve Noah Boeken.

Eerste ronde

Voor 127 spelers lag er een geldbedrag klaar. Belangrijk was dan ook om in het toernooi te blijven zitten om kans te maken op het geldbedrag. Na anderhalf uur kwam er een einde aan deze lange zit en moest de speler Juan Membreno het spel op een ongelukkige manier verlaten. Hij verloor tegen het welbekende team van André Marques.

Afscheid van bekende namen

Na deze ronde waren alle spelers in ieder geval verzekerd van een bedrag van 17.600 dollar. Al vrij gauw moesten meer spelers het toernooi verlaten, maar Noah Boeken wist het goed vol te houden. Er werd afscheid genomen van de bekende namen: Isaac Haxton, Seth Davies, Maria Ho, Roger Teska, Elio Fox, Martin Zamani en zelfs titelverdediger Chino Reem.

Ook Belg Michael Gathy verlaat Pokertoernooi

Op het einde van de dag bleven er nog 54 spelers over. Ook de Belg Michael Gathy moest het spel uiteindelijk verlaten. Noah Boeken begon de dag met 144.000 chips en eindigde de dag met maar liefst 305.000 chips. Hiermee eindigde hij voor nu op de 37e plaats en dient hij het nog op te nemen tegen vele bekende namen.

Poker is niet alleen voor professionals. Naast online kansspelen zoals online slots en live roulette bieden verschillende online casino’s ook poker aan.