Home » Vandaag Inside wordt dit seizoen gesponsord door nieuwe kansspelaanbieder
Opmerkelijk

Vandaag Inside wordt dit seizoen gesponsord door nieuwe kansspelaanbieder

Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Wie kent de heren niet? Vandaag Inside is een populair praatprogramma, dat vanaf vorig jaar niet alleen in het teken staat van voetbal. De heren bespreken eveneens nieuwsberichten en andere zaken. Vandaag Inside is in handen van Talpa en wordt iedere werkdag uitgezonden op SBS6.

Door de uitspraken van Johan Derksen, is het programma meermaals in opspraak geraakt. In april 2022 werden de uitzendingen zelfs helemaal stopgezet.

Na de zomerstop schuiven de heren opnieuw aan en gaat Vandaag Inside weer van start. En dit keer met een andere sponsor. TOTO heeft namelijk besloten plaats te maken voor iemand anders. Dit blijkt alles te maken te hebben met de geruchtmakende uitspraken en beweringen van Johan Derksen.

Stoppen

Afgelopen april gooide TOTO de handdoek in de ring als hoofdsponsor. Dit had alles te maken met de uitspraken van Johan Derksen, die hij in één van de uitzendingen van Vandaag Inside deed. Hij vertelde een vrouw misbruikt hebben met een kaars. Mediawereld leek volledig op zijn kop te staan. De heren kregen veel kritiek te verduren.

Als gevolg daarvan besloot Derksen op te stappen als tv-presentator en werden de uitzendingen van Vandaag Inside vrijwel direct stopgezet. Goed een maand later werden deze toch hervat. Zowel Genee, van der Gijp als Derksen schoven opnieuw aan en gingen op dezelfde voet verder. Dit werd gedaan in goed overleg met Talpa. TOTO besloot echter definitief te stoppen.

Nieuwe sponsor

Het nieuwe seizoen van Vandaag Inside is inmiddels van start gegaan. En dit keer met BetCity als hoofdsponsor. Dit nieuws maakte de CEO van het Live Casino BetCity bekend op zijn social media kanaal.